Wednesday, July 8, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2240259
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 142
 Totali i vizitorëve : 2630569
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.2656
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Botimi i numrit 2 viti 2008 i revistës kulturore shkencore “Perla”


  Printo        Dërgoja miqve

Botimi i numrit 2 viti 2008 i revistës kulturore shkencore “Perla”

U botua numri i dytë i revistës kulturore shkencore “Perla” në 196 faqe, organ i Fondacionit Kulturor “ Saadi Shirazi” në Tiranë.
Kopertina e këtij numri është e ilustruar me pamjen e librit me poezi të Imam Khomeinit “Uji i jetës”, me rastin e zhvillimit të “Takimit letrar” për studimin e mendimeve mistike të Imam Khomeinit, i organizuar në muajin qershor nga Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” në Tiranë.
Në shkrimin e parë të këtij numri, kryeredaktori i kësaj reviste Prof. Dr Shaban Sinani, shpreh konsideratën e redaksisë për sukseset e arritura gjatë pesë viteve të pranisë së z. Reza Karami në krye të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi”, i cili është gjithashtu edhe drejtor i revistës kulturore shkencore “Perla”.
Ai falënderoi në emër të redaksisë z. Karami lidhur me përpjekjet e tij në forcimin  pozitës së revistës “Perla” në  Shqipëri dhe për botimin e saj të rregullt përkrah aktiviteteve të tjera të zhvilluara nga Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi”.
Revista periodike “Perla”, është një revistë shkencore, kulturore dhe hulumtuese në fushat e iranologjisë, albanologjisë dhe marrëdhënieve kulturore midis dy vendeve që botohet në gjuhën shqipe. Kjo revistë është organ i Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” me qendër në Tiranë.


Për të parë pasqyrën e lëndës, klikoni këtu.


2008/09/22    /    Numër : 527385    /    Numri i shikimeve : 996