Sunday, July 5, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2239448
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 194
 Totali i vizitorëve : 2629535
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 1.4527
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Vjen në shqip dokumentari kushtuar Imam Khomeinit (r.h)


  Printo        Dërgoja miqve

Vjen në shqip dokumentari kushtuar Imam Khomeinit (r.h)

Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” me qëllimin prezantimin e një pjese të historisë bashkëkohore iraniane transmetoi një film dokumentar prej rreth 30 minutash në gjuhën shqipe, kushtuar jetës së Imam Khomeinit (r.h), themeluesi i Republikës Islamike të Iranit.
Ky dokumentar historik, i bën një prezantim personalitetit të Imam Khomeinit (r.h) dhe pasqyron të gjitha ngjarjet e  rëndësishme që rrodhën gjatë jetës së tij.
2009/06/11    /    Numër : 536563    /    Numri i shikimeve : 1042