Saturday, July 4, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2239197
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 241
 Totali i vizitorëve : 2629260
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.2500
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Organizohet seminari i “Marrëdhënie dhe ndikime të filozofisë Perëndimore dhe Lindore”


  Printo        Dërgoja miqve

Organizohet seminari i “Marrëdhënie dhe ndikime të filozofisë Perëndimore dhe Lindore”

Ditën e shtunë në datë 10 prill, u organizua seminari me temë “ Marrëdhënie dhe ndikime të filozofisë Perëndimore dhe Lindore”, me pjesëmarrjen e dr. Avani, kryetar i institutit të Filosofisë në Iran dhe dr. Elmi, sekretar për fushën  studimeve në universitetin “Mustafa” në Iran. Organizimi i këtij seminari ishte një bashkëpunim midis fondacionit kulturor iranian “Saadi Shirazi” dhe fondacionit “Rumi”.


17:45 - 19/04/2010    /    Numër : 547750    /    Numri i shikimeve : 1208