Friday, July 3, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2238943
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 361
 Totali i vizitorëve : 2628988
 Vizitorët online : 3
 Koha e vizitës : 1.4531
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Dita e leximit të tregimeve perse për fëmijë për fëmijët e qytetit të Beratit


  Printo        Dërgoja miqve

Dita e leximit të tregimeve perse për fëmijë për fëmijët e qytetit të Beratit

Ditën e enjte në datë 15 prill, falë një bashkëpunimi të përbashkët ndërmjet fondacionit kulturor iranian “Saadi Shirazi” me Bibliotekën e qytetit Berat, u organizua “dita e leximit të tregimeve për fëmijë me motive persiane, për fëmijët shqiptarë”.
Në këtë aktivitet ku u lexuan  disa prej tregimeve të librit “ Përralla të bukura për fëmijë” marrë nga letërsia klasike perse, morën pjesë nxënës të një shkolle nga qyteti i Beratit, të shoqëruar edhe nga prindërit dhe mësuesit e tyre.  Ky libër është botim i fondacionit kulturor iranian “Saadi Shirazi”.


17:47 - 19/04/2010    /    Numër : 547751    /    Numri i shikimeve : 1344