Saturday, July 4, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2239206
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 251
 Totali i vizitorëve : 2629270
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.2981
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > U organizua në Korçë seminari “ Khajami ndërmjet Nolit dhe Hafiz Ali Korçës”


  Printo        Dërgoja miqve

U organizua në Korçë seminari “ Khajami ndërmjet Nolit dhe Hafiz Ali Korçës”

Ditën e martë më datë 18 maj, njëkohësisht me përvjetorin e lindjes së Omar Khajamit, poet, dijetar dhe shkencëtar i madh iranian, në ambientet e universitetit “Fan Noli” në qytetin e Korçës u organizua seminari me temë “Omar Khajami midis Fan S. Nolit dhe Hafiz Ali Korçës”.Ky seminar u organizua nga Fondacioni Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit të Korçës.
Në këtë seminar morën pjesë kryetari i Bashkisë Korçë, ambasadori iranian, drejtori  i Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi”, përfaqësues të lartë të klerit fetar të qytetit si dhe një numër i madh studentësh, pedagogësh dhe të interesuar për kulturat e ndërsjellta shqiptare dhe iraniane.Në këtë seminar u mbajtën rreth 12 kumtesa shkencore nga personalitete dhe studiues korçarë dhe të ardhur nga Tirana.


 


18:03 - 02/06/2010    /    Numër : 549630    /    Numri i shikimeve : 1749