Sunday, July 5, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2239444
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 189
 Totali i vizitorëve : 2629530
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.0469
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Shfaqje teatrale për fëmije me motive nga përrallat persiane


  Printo        Dërgoja miqve

Shfaqje teatrale për fëmije me motive nga përrallat persiane

Ditën e mërkurë më datë 19 maj, në ditën e parë të aktiviteteve kulturore në kuadër të “Ditëve të Kulturës Iraniane në Fier”, Fondacioni Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” në bashkëpunim me Bashkinë Fier dhe drejtorinë arsimore të këtij qyteti organizuan një aktivitet argëtues për fëmijë ku u shfaqën katër pjesë teatrale, me motive nga përrallat perse të marra nga libri “Përralla të bukura për fëmijë”, botim i Fondacioni Kulturor Iranian “Saadi Shirazi”.
Gjatë këtij aktiviteti për fëmijët u shpërndanë edhe libri “Përralla të bukura për fëmijë”, nga letërsia persiane.18:05 - 02/06/2010    /    Numër : 549631    /    Numri i shikimeve : 2013