Sunday, July 5, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2239458
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 254
 Totali i vizitorëve : 2629595
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 1.1585
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Prezantohet qytetërimi dhe arti iranian


  Printo        Dërgoja miqve

Prezantohet qytetërimi dhe arti iranian

Ditën e enjte në datë 20 maj në ditën e dytë të veprimtarive kulturore iraniane në qytetin e Fierit, u shfaq në ambientet e Liceut Artistik “Jakov Xoxa” për nxënësit dokumentari “Irani: Shtatë pamjet e një qytetërimi”. Kjo veprimtari u organizua në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit Fier dhe Liceun “Jakov Xoxa”.
Në këtë aktivitet merrnin pjesë drejtori i shkollës së bashku me stafin mësimor, drejtori i Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” z. Shahrouz Falahatpisheh dhe përfaqësues të Bashkisë Fier. Në përfundim të dokumentarit, drejtori i Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” z. Falahatpisheh  theksoi se dokumentari që u transmetua i përshtatet profilit të shkollës artistike dhe paraqet rëndësi të veçantë për nxënësit e kësaj shkolle, në mënyrë që të njohin më mirë kulturën, artin dhe qytetërimin iranian.
Po ashtu në këtë aktivitet u promovua dhe u shpërnda për të pranishmit edhe libri “Një hyrje në Artin Islamik Pers”.


18:07 - 02/06/2010    /    Numër : 549633    /    Numri i shikimeve : 2003